“Zie je wel, ik ben het niet waard. Niet goed genoeg. Onzichtbaar …”
Zeg jij dat weleens tegen jezelf?
Wil jij je niet meer laten leiden door deze belemmerende overtuigingen en
de Leading Lady worden van je leven, werk en business?
Heb je behoefte aan een persoonlijke Red Power boost sessie?
Voor de snelle beslissers heb ik in december nog een aantal plaatsen voor mijn VIP-coaching,
en anders vanaf 7 januari 2019 weer.
Boek nu vrijblijvend een Red Power Boost kennismakingssessie van een uur in. 

Allereerst mijn eerlijke verhaal, zoals ik dat nog niet eerder heb verteld.

Eindelijk had ik het lef om voor mezelf te gaan staan en niet meer te willen voldoen aan verwachtingen,
en volgde in 2006 dapper mijn kindsdroom.
Vervolgens zette ik een onderneming op in Kenia, die ik jaren met veel drive en passie heb geleid. Het pakte echter niet uit zoals gehoopt. Met pijn in mijn hart moest ik de business sluiten.
Ik ging door een diep dal. Door het rouwproces aan te gaan en de pijn, woede en het verdriet te voelen, kon ik helen en het loslaten. Nu kijk ik met trots terug naar het avontuur dat me zoveel heeft gebracht en geleerd.

Ik stond weer op en richtte mijn energie op iets nieuws: het schrijven en uitgeven van mijn boek ‘Op hoge hakken in Afrika’ en het neerzetten van mijn Red Power missie.
Wat ik ook deed. Hoeveel energie ik er ook in stopte. Het lukte me niet om er een succes van te maken. Ik dacht dat ik, na al die diepgaande processen, de bullshit bingo achter me had gelaten. Het tegendeel was waar. Ik voelde me leeg. Futloos. Machteloos. Tegen het depressieve aan. Waar was die gedreven en energieke Chantal gebleven?

Herken je dat?
Dat wat je ook doet, het niet lukt. En dat jouw belemmerende overtuigingen zoals:
“Ik ben niet goed genoeg, onzichtbaar, niets waard ….” of wat dan ook, je blijft je achtervolgen?!
Al die negatieve ‘ik ben-statements’ zorgen ervoor dat jij jezelf saboteert en niet jouw gewenste leven leidt.

Onbewust bleef ik ook hangen in dit patroon. Door dit in te zien, aan te gaan en te doorbreken is mijn leven 180 graden veranderd. Vol zelfvertrouwen heb ik mijn leven en business weer op de rit gezet.

Herken je dat? Dat wat je ook doet, het niet lukt. En dat jouw belemmerende overtuigingen zoals: “Ik ben niet goed genoeg, onzichtbaar, niets waard ….” of wat dan ook, je blijft je achtervolgen?! Klik om te Tweeten

Wil jij dit?

  • Wil je ontdekken waar die vastgeroeste patronen vandaan komen?
  • Ben je bereid om hierin te investeren?
  • Heb je het lef om kritisch in de spiegel te kijken en met jezelf aan de slag te gaan?
  • Wil je weer energie, vertrouwen en plezier hebben in je leven, waardoor je weer alles aankan en krachtige keuzes gaan maken?
  • Wil je de Leading Lady zijn over je leven, werk en business?

Ik wil je graag helpen en je ondersteunen tijdens het proces. Met liefde en compassie en waar nodig confronterend.
Als je écht wilt, stuur me dan een bericht dan plannen we een Red Power boost in om te ontdekken waar de pijn zit en hoe je deze kunt ombuigen naar kracht. Van daaruit onderzoeken we of, hoe en op welke wijze we verder gaan. Je kunt kiezen: op dezelfde manier doorgaan of nu een email sturen om die afspraak in te plannen.  Ik zie er naar uit je te ontmoeten!
PS: ken je iemand voor wie dit waardevol kan zijn? Delen mag, graag zelfs!

“When you become who you were meant to be,
you will set the world on fire”.

Word de Leading Lady van je leven, werk en business.

?Laat je inspireren en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Shares

Pin It on Pinterest

Shares