Stress oorzaak enorme crisis, kopte de Telegraaf afgelopen weekend. “1 op de 5 mensen werkt in Nederland niet als gevolg van stress en burn-out”, aldus Matser. “Deze mensen zijn door gebrek aan energie letterlijk te moe om te werken.”

Herken je dat?
Of misschien ben je nu (nog) niet te moe, maar voel je wel de continue druk. Presteren op je werk. Zaken regelen met het thuisfront. Het verstouwen van de enorme hoeveelheid aan informatie die op je afkomt. Sporten. Sociale contacten bijhouden. En ga zo maar door.

Wanneer houdt het op?
Het hoort er allemaal bij, denk je misschien. This is part of life. Maar is dat zo? En hoe lang kun je op deze manier nog doorgaan?
Ik dacht dat, doordat dat ik mijn passie leefde, het eindeloos kon volhouden. Ik deed wat ik leuk vond. Was enorm gedreven, omdat ik met mijn onderneming I-Care het verschil maakte voor de meisjes en vrouwen in Kenia. Ik draafde door, van het een naar het ander. Ik was gejaagd. Sneller geïrriteerd. Nam geen rust om over dingen na te denken. Begon slechter te slapen. En zonder dat ik het in eerste instantie door had, sijpelde mijn energie weg.
Diep vanbinnen wist ik het wel, maar wilde er niet aan toegeven. Het was in mijn ogen te belangrijk wat ik deed en teveel mensen waren afhankelijk van mij. Totdat boem ho was.

Stress. Wil jij het tot dat punt aan laten komen en 1 van de 5 mensen zijn die thuis zit met een burn-out? Klik om te Tweeten
Wil jij het tot dat punt aan laten komen en 1 van de 5 mensen zijn die thuis zit met een burn-out?
Ik ben door deze ervaring noodgedwongen naar mijn leven en patronen gaan kijken en heb onderzoek gedaan. Ik heb een aantal duidelijk keuzes gemaakt om mijn leven anders in te richten. Daarnaast ben ik ook een methode gaan toepassen, tapping, waardoor ik mijn stress kon elimineren.

Wil je de cirkel waarin je zit doorbreken en aan de slag om:

  • Je stress te elimineren
  • Rust te krijgen in je hoofd
  • Keuzes te maken
  • Te ontdekken waar je patronen vandaan komen
  • Patronen doorbreken

Dan is Ignite Your Fire iets voor jou. Simpel en doeltreffend. Een methode die je altijd en overal kunt toepassen. Elimineer je stress en neem weer de leiding over je leven.

Waar wacht je nog op? Kijk hier naar de mogelijkheden. Je kunt direct aan de slag.

Beste Stress,
Laten we uit elkaar gaan!

 

 

Word de Leading Lady van je leven, werk en business.

?Laat je inspireren en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Shares

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This