1-OP-1 RED POWER VIP COACHING

 
Lees meerNeem contact op

1-OP-1 RED POWER LEF COACHING

Herken jij je in het volgende?

Op zich heb je het goed voor elkaar en toch heb je het gevoel geen grip te hebben op je leven. Alsof het vuur langzaam in je is gedoofd.
Is dit het nou?
Je voelt een diep verlangen. Er zijn een aantal dingen die je anders wilt, maar je weet niet waar te beginnen. Je hoofd zit vol.
In de dagelijkse hectiek probeer jij je staande te houden. Je hebt het gevoel steeds het gevecht aan te moeten gaan om gezien, gehoord en erkend te worden.
In principe heb je alle kwaliteiten en ervaring in huis en toch twijfel je aan jezelf.
Onbewust ben je meegezogen in de masculiene overdrive en de hoge eisen die je continu aan jezelf stelt of die aan je worden gesteld.
Wie ben jij nog in het geheel? Wie ben jij als vrouw?
Bij tijd en wijle voel jij je machteloos, dat knaagt en maakt je onzeker. Rationeel kun je een aantal oorzaken benoemen, maar jouw saboteurs laten je niet met rust. Daar baal je van en je wilt er mee aan de slag.
Je weet dat je een aantal beslissingen moet nemen, maar stelt het uit. Lef heb je nodig om die sprong te wagen.
Je hebt alles in huis en toch lukt het je niet dat leven te creëren waarnaar je verlangt. Alsof er iets is wat je blokkeert.
Je voelt je soms eenzaam en hebt behoefte om te sparren. Met iemand die je begrijpt en bij wie je niet altijd die stoere vrouw hoeft te zijn.

Je bent niet de enige!
We leven in een masculiene overdrive, dat resulteert in frustratie, stress en uiteindelijk burn-out. Zonder dat we het ons realiseren zijn we de masculiene kwaliteiten gaan omarmen om te overleven, of de andere kant doorgeslagen in afwachting van hulp van het universum. Dat heeft geleid tot onbalans, onvrede of het gevoel geen grip te hebben op je leven.

We hebben de power om dit te veranderen. Er zit een oerkracht in ons, onze Red Power. Zodra wij onze eigen vrouwelijke kracht gaan omarmen, wordt er een reactie ontketend. Dit leidt tot helderheid, kracht, vrijheid en energie. Is dat wat je wilt?

Wat gaan we doen tijdens de Red Power LEF Coaching en wat levert het je op?

Tijdens de intensieve coaching ga ik met jou aan de slag op basis van:
LEF-VLead – Embrace – Fire – Victory

LEF: Omdat je moed nodig hebt om het proces aan te gaan. Je weet wat je nu hebt en het kan spannend zijn om in jezelf te investeren, oude dingen los te laten en nieuwe dingen toe te laten.
LEF: Heb je nodig om in de spiegel te kijken en te ontdekken waar bepaalde patronen vandaan komen.
LEV:  Staat voor hart in het Hebreeuws. Dat is waar het om gaat. Om jou, jouw verlangen en het leven dat jij wenst te creëren. Leven vanuit jouw eigen kracht en de overtuiging dat alles wat je nodig hebt: moed, kracht, wijsheid, compassie en liefde al in je zit.

Chantal heeft als coach een eigen en persoonlijke aanpak. Ze is betrokken, eerlijk en weet op de juiste manier je een spiegel voor te houden, je inzichten te geven en tot de kern te komen. Ze laat je je kracht en je verbeterpunten zien en geeft handvatten waarmee je structureel aan de slag kunt.

We gaan tijdens de coaching samen op reis met de volgende elementen als kompas:

Lead: Jij staat in alles centraal. Welke rol heb je tot dusver gespeeld? Waar verlang je naar? Wat zegt de innerlijke criticus en saboteur tegen je? Waar komt dat vandaan?
Het uiteindelijke doel is dat jij, als Leading Lady, weer de leiding gaat nemen over je persoonlijke leven, werk en business.

Embrace: Je gaat oude patronen ontdekken en doorbreken. Belemmerende overtuigingen transformeren naar krachtige en positieve overtuigingen. Jezelf, jouw weg, je feminiene kwaliteiten en het leven omarmen.

Fire: Door het vuur in jezelf te ontsteken ontstaat er energie, vertrouwen en plezier waardoor je weer alles aankan en krachtige keuzes gaat maken.

Victory: Je hebt lef getoond. Je angst in de ogen gekeken en overwonnen. Je weet wat je wilt en gaat ervoor. Als Leading Lady weet jij obstakels, onzekerheden en twijfel constructief aan te pakken.

Chantal Heutink is voor mij een bijzonder rolmodel.
De positieve en krachtige manier waarop zij in het leven staat is merkbaar in haar manier van coaching. Door haar open houding, mensenkennis en fijne kritische vraagstelling, weet zij snel de vinger op de juiste/zere plek te leggen. Daarnaast legt ze snel verbanden en kan zij emoties en gedachten goed onder woorden brengen. Door haar betrokkenheid en passie voor vrouwelijk leiderschap en haar persoonlijke ervaringen weet zij feilloos aan te sluiten bij thema’s als omgaan met onzekerheden, perfectionisme en ongelijkheden/hiërarchie binnen relaties en organisaties. Doordat zij zelf open is over haar eigen tegenslagen en teleurstellingen en unieke ervaringen heeft opgedaan in het bedrijfsleven en met haar eigen onderneming in Kenia, zorgt zij voor diepgang tijdens de coachgesprekken. Chantal kan verder echt een spiegel voorhouden en zorgt elke keer weer voor nieuwe inzichten in mijn eigen patronen.
Ik gun anderen een coach zoals Chantal.

– Nina van der Voort –
Interventiejurist Openbaar Ministerie 

In a sea of life/professional coaches, Chantal really stands out.
She is highly skilled at getting to deep, core issues and making these conscious in a gentle, caring way. Her training is inside-out, is profound, and transformative. She has a wonderful sense of timing (one never feels rushed or that things are going too slow) and uses her intuition to guide the process. Working with Chantal has been such a good investment for me; in just a few short sessions, together we were able to accomplish what would normally take
years of therapy to achieve. Highly recommended!!!

– Juliet MacDowell –
A head for development, a heart for the world.

“Ik was verrast wat de coaching met me deed.
Ongelooflijk hoe snel Chantal tot de kern is gekomen. Dit heb ik niet eerder meegemaakt.
Ik heb me niet gerealiseerd welke invloed mijn eerdere ervaringen zouden hebben op
mijn huidige leven. Door dit traject voel ik me een stuk zelfverzekerder.
Alsof er een last van me is afgevallen.
Ik ben erg dankbaar voor de tijd en de aandacht.

– Liesbeth –
Teammanager 

Ja ik wil aan de slag, hoe nu verder?

  • We plannen eerst een kennismakingsgesprek in om te kijken of het klikt.
    Van daaruit bespreken we het vervolg.
  • We gaan intensief aan de slag voor minimaal vier maanden. Wil je een quick and dirty aanpak?
    Dan ben je hier niet aan het juiste adres. Het veranderen van patronen en transformatie vraagt tijd.
    Ik sta je graag hierbij terzijde.

JA! Ik wil de Leading Lady van mijn persoonlijk leven, werk en business worden.
Neem contact op, dan krijg je een uitnodiging voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek (via Skype of Facetime).

Download de ‘ Elimineer Jouw Saboteur’ methode & Video om te ontdekken wat je blokkeert en om je power als Leading Lady te claimen.

‘When a woman ignites her Feminine Red Power
she will thrive and everybody benefits’

Pin It on Pinterest

Shares
Share This