Een speciale uitzending van People Power, want People Power is jarig, 150 uitzendingen oud. Naast Martine Veeger, Maloen Hamoen-Giraldi en Wim Thielemans was ik een van de gasten.

En om eerlijk te zijn, dit was een nieuwe ervaring voor me. Niet om aan tafel te zitten in een uitzending, maar vanwege het feit dat ik voor het eerst ‘uit de kast’ kwam over de methode. Al jaren spreek ik als ondernemer over I-Care pads .  Veel mensen kennen me als ‘wandelend wasbaar maandverband’ ;-), de lady in red dealing with the red issue en middels mijn boek Op hoge hakken in Afrika. En nu verbind ik al mijn ervaringen en lessen, als vrijheidsstrijder en met mijn Red Power programma, aan elkaar.
Want de rode raad in mijn leven is het versterken van vrouwen. Zelf heb ik jaren geworsteld. Stoer en ogenschijnlijk succesvol aan de buitenkant, maar de onzekerheid in twijfel die knaagde aan de binnenkant. Ik ben ermee aan de slag gegaan, en het heeft me veel opgeleverd. Zoals vrijheid, inzicht en meer zelfbewustzijn.

Een stukje van hoe ik dit heb aangepakt is te beluisteren tijdens deze radio uitzending. En ja, zoals zo vaak, de tijd was kort en ik had nog zoveel meer te vertellen. Laten we het maar op houden dat dit een eerste prima aanzet.

Mijn levenslessen, de methodes die ik hanteer deel ik nu als spreker en coach. Als vrijheidsstrijder is het mijn missie dat mensen zich weer vrij voelen en zich geen gevangene meer voelen van hun belemmerende overtuigingen, angst, het systeem, de organisatie of wat dan ook. Zodra mensen zich vrij voelen en zich durven te uiten, ontstaat er meer energie, creatie, daadkracht en levensvreugde.

Vanaf minuut 35,20 kun je een klein deel mijn verhaal horen.

Volg People Power en laat je wekelijks inspireren door experts en leiders, en lees hier meer over de andere gasten!

Wil je meer weten en ben je geïnteresseerd wat ik voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op via email info@igniteyourredpower.com, ik vertel het je graag!

Ignite Your Fire!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This