De wekker gaat. Nu al? Het is vroeg en nog donker buiten.
Na een rusteloze nacht stapt Mascha vermoeid uit bed.
“Ik wou dat ik even kon blijven liggen. Gewoon, een dag niets hoeven doen”, denkt ze terwijl de to-do-lijstjes alweer door haar hoofd schieten.

  • Brood smeren
  • Kinderen naar school brengen
  • Oeps, niet vergeten, de kids moeten daarna naar sport
  • Voorbereiden presentatie
  • Meetings, afspraken en e-mails
  • Boodschappen voor vanavond
  • Pa en ma bellen
  • De bestuursvergadering, Karin (een van haar beste vriendinnen) moet naar het ziekenhuis voor onderzoek, en ga zo maar door…

De dag is nog niet eens begonnen en haar hoofd zit nu alweer vol. Onwillekeurig dwalen haar gedachten af naar de afgelopen weken, met de enorme en niet aflatende druk van de omgeving.
“Heb je al gesolliciteerd, die functie is echt wat voor jou?! Je moet er gewoon voor gaan.”
“Moet, hoezo moet ik dat doen?”
“Ah joh, kijk naar je opleiding, de trainingen die je hebt gevolgd en al je werkervaring. Als er eentje is die het kan, ben jij het wel! Dit is een uitgelezen kans.”

Damn, wat wil ik nou? Waar is die vrouw gebleven met die tomeloze energie en wist wat ze wilde? Klik om te Tweeten
Zucht, ze moesten eens weten, denkt Mascha terwijl ze naar haar collega kijkt. Mijn leven ziet er van buiten fantastisch uit; mooi huis, getrouwd, kinderen, goede baan, een grote vriendenkring, fijn allemaal maar ik ben moe. Voel me leeg vanbinnen. Onzeker. Om eerlijk te zijn vraag ik me af of dit het goede moment is om te solliciteren en of ik het wel kan. Straks zak ik door het ijs. Dát is het laatste wat ik wil. En trouwens, wil ik deze functie wel?
Damn, wat wil ik nou? Waar is die vrouw gebleven met die tomeloze energie en wist wat ze wilde? Ik heb het gevoel of ik alleen maar achter de feiten aanloop. Continue de boel aan het regelen ben, zodat alles op rolletjes blijft lopen. En ik dan? Hoe krijg ik het weer op de rit, zodat ík weer plezier en energie heb in de dingen die ik doe? Waar ben ik mezelf onderweg verloren …?

Herken jij je misschien in het verhaal van Mascha?
Of zijn er andere zaken waar je wakker van ligt en mee worstelt? Wat ga je eraan doen? Wil je door blijven tobben en wachten tot het escaleert, of heb je behoefte om hier eens een keer over te praten? Ik bied je ter kennismaking een uur aan, omdat ik weet hoe vermoeiend en eenzaam dit soort processen kunnen zijn. Zie het als een uur ‘me-time’ voor jou! Wat heb je te verliezen? Door duidelijke keuzes te maken, kun je weer de Leading Lady van je eigen leven worden.

Je kunt hier direct een afspraak plannen.
Behoefte aan meer informatie? Kijk dan op mijn website.

Ik hoop je snel te spreken.

You fall. You rise. You make mistakes.
You learn. You live. Come alive again.
Ignite Your Red Power and trust,
everything you need is already within you!


 

PS: heb je al geboekt? Lukt het echt niet op de genoemde tijdstippen? Stuur dan een e-mail

Word de Leading Lady van je leven, werk en business.

?Laat je inspireren en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Shares

Pin It on Pinterest

Shares