BEN JIJ EEN AMBITIEUZE, ONDERNEMENDE OF WERKENDE VROUW

EN HERKEN JIJ JE IN EEN OF MEERDERE VAN ONDERSTAANDE PUNTEN?

 • Jouw omgeving ziet je als stoer, krachtig en zelfverzekerd, alleen dat is niet zoals jij je  voelt. Je voelt je onzeker, ondanks je kennis, ervaring en opleiding.
 • Je hebt het op zich goed voor elkaar, maar aan aantal dingen lopen niet lekker in je leven.
 • Rationeel weet je het allemaal wel, alleen durf je de stap niet te zetten. Je twijfelt, want je weet wat je nu hebt en niet wat je ervoor terug krijgt.
 • Je loopt vast in je werk en manier van leven. Je vindt het lastig om nee te zeggen en weet niet hoe je het moet aanpakken om het patroon te doorbreken.
 • Je hebt het gevoel continue aan verwachtingen van anderen te moeten voldoen. Hoe je het ook doet of regelt, goed doe je het nooit.
 • Je vraagt je af: “Is dit het nou? Wat is mijn purpose?’
 • Diep vanbinnen voel je, er is meer. Wat dan? Hoe dan?

Ik geloof in de kracht van vrouwen en dat we tot veel meer in staat zijn dan we voor mogelijk hebben gehouden. We leven in een ratrace en masculiene overdrive, dat resulteert veelal in onzekerheid, onmacht, frustratie en stress. Zonder dat we het ons realiseren zijn we de masculiene kwaliteiten gaan omarmen om te overleven en ons staande te houden. Dat heeft geleid tot onbalans, onvrede of het gevoel geen grip te hebben op je leven, maar … we hebben de power om dit te veranderen, zodat je weer geniet van je leven en werk!

IS DAT WAT JE WILT?

Chantal is wat je noemt een echte ‘powervrouw’ maar wel een die tegelijkertijd veel warmte uitstraalt en te allen tijde bereid is met je mee te denken. Niet alleen biedt zij je een luisterend oor, haar adviezen en vragen zetten je aan het denken en dwingen je op een vriendelijke manier om in actie te komen waar je dat eerder om duizenden redenen misschien nog niet had gedaan. Bij Chantal is het glas altijd half vol. Door haar positieve insteek en mensenkennis komt ze snel tot de kern en laat zij je inzien waar jouw kwaliteiten liggen en in welke situatie je floreert. Ze kan je net dat laatste zetje geven in je denkproces ten aanzien van vragen als: waar sta ik nu? En, waar wil ik eigenlijk het liefst zijn of op welke plek komen mijn kwaliteiten het beste tot hun recht? Haar tips helpen je meer naar je gevoel te luisteren, en dragen daarmee ook bij aan een betere balans tussen werk en privé. Kortom: een hele fijne coach en sparringspartner! Ik heb Chantal dan ook al aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden.

Eline Gussenhoven

Officier Justitie (ass. ovj), Openbaar Ministerie

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS JIJ:

 • Je weer zelfverzekerd gaat voelen.
 • Heldere en bewuste keuzes gaat maken en daar volop voor gaat.
 • In jezelf gaat geloven en jezelf durft te zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden.
 • Gaat doen waar je gelukkig van wordt en energie van krijgt.
 • Het heft in eigen hand gaat nemen en dingen gaat doen op jouw manier.

Kortom, dat jij je de LEADING LADY wordt.

Ik kan je hiermee helpen. Alles wat je nodig hebt: moed, wijsheid, kracht, compassie en liefde zit al in jou. Dat weet je, alleen zit er iets in de weg. Van in je hoofd zitten en je vraagstukken, twijfel of onzekerheden continu te analyseren, help ik je om te ervaren en te voelen waar de werkelijke blokkade zit. Hiermee wordt de cirkel waarin je zit, waardoor je rondjes blijft lopen, doorbroken. Daardoor ben je in staat om anders naar de situatie te kijken, zie je nieuwe mogelijkheden en ontdek je jouw vrouwelijke kracht.

Wat je hiervoor nodig hebt is LEF.
> Lef om naar binnen te kijken.
> Lef om de leiding te nemen over je eigen leven en nieuwsgierig te ontdekken.
> Lef om je Feminine Red Power te claimen en te omarmen.
> Lef om het onbekende pad in te slaan.
> Lef om over te gaan tot creatie en actie.

Als gids loop ik mee tijdens jouw ontdekkingsreis. Om je aan te moedigen, te confronteren, een spiegel voor te houden, te ontdekken, een veilige omgeving te creëren, te genieten en samen het succes en de inzichten te vieren.

 

Ben je er klaar voor?

Ik geloof in de kracht van vrouwen en dat er veel meer in ons zit dan we tot nu toe mogelijk hebben gehouden.
Ik geloof in jou!
Durf je het aan en heb je L.E.F.– to take the Lead, Express & Embrace yourself and ignite your Fire?!
Stel je eens voor hoe jouw leven eruit zou zien als je de Leading Lady bent en dat doet waar je naar verlangt.
Wat zou je doen? Wie zou je zijn? Wie of wat houd je tegen? Hoe zou het zijn om daar afscheid van te nemen en jouw eigen nieuwe verhaal te creëren, op basis van jouw eigen voorwaarden?

Het kan, de keuze is aan jou! Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Boek een call of stuur een email.

Chantal is een rolmodel voor mij. De krachtige manier waarop zij in het leven staat is merkbaar in haar manier van coaching. Door haar open houding, mensenkennis en fijne kritische vraagstelling, weet zij snel de vinger op de juiste/zere plek te leggen. Daarnaast legt ze snel verbanden en kan zij emoties en gedachten goed onder woorden brengen. Door haar betrokkenheid en passie voor vrouwelijk leiderschap en haar persoonlijke ervaringen weet zij feilloos aan te sluiten bij thema’s als omgaan met onzekerheden, perfectionisme en ongelijkheden/hiërarchie binnen relaties en organisaties. Doordat zij zelf open is over haar eigen tegenslagen en teleurstellingen en unieke ervaringen heeft opgedaan in het bedrijfsleven en met haar eigen onderneming in Kenia, zorgt zij voor diepgang tijdens de coachgesprekken. Chantal kan verder echt een spiegel voorhouden.

– Nina van der Voort – Interventiejurist Openbaar Ministerie 

In a sea of life/professional coaches, Chantal really stands out. She is highly skilled at getting to deep, core issues and making these conscious in a gentle, caring way. Her training is inside-out, is profound, and transformative. She has a wonderful sense of timing (one never feels rushed or that things are going too slow) and uses her intuition to guide the process. Working with Chantal has been such a good investment for me; in just a few short sessions, together we were able to accomplish what would normally take years of therapy to achieve. Highly recommended!!!

– Juliet MacDowell – Marketing Director 

Chantal is begripvol en oprecht geïnteresseerd, wat het contact erg prettig maakte. Daarnaast daagde ze me ook echt uit. Om verder te denken dan ik in eerste instantie dacht, om meer op zoek te gaan naar mijn gevoel en daarnaar te luisteren, en om me af te vragen of wat ik dacht ook wel echt waar was… Dit maakte onze sessies, naast prettig, ook erg leerzaam. Aangezien ik nogal een denker ben, hielp het me erg dat ze me soms dwong stil te staan bij mijn gevoel. Hierdoor kreeg ik meer inzichten dan ik puur denkend had kunnen bereiken. Chantal heeft me enkele tools gegeven die me helpen om steviger te staan, en mezelf meer te accepteren.

– Loes – Team manager 

JA! IK WIL AAN DE SLAG, HOE NU VERDER?

 

 • We plannen eerst een kennismakingsgesprek in om te kijken of het klikt. Van daaruit bespreken we het vervolg.
 • Ik bied verschillende opties:
  In beweging: Om helderheid te krijgen.
  Doorbraak: Om te ontdekken wat je in de weg zit om je feminine power te claimen.
  Doorpakken: Om lef te tonen en werkelijk te gaan doen.
 • We gaan intensief aan de slag (met uitzondering van ‘in beweging‘). Het veranderen van patronen en transformatie vraagt tijd.
  Ik sta je graag hierbij terzijde.

JA! Ik wil de Leading Lady van mijn persoonlijk leven, werk en business worden.

Plan een call voor een eerste kennismaking, deze vindt plaats via Skype, Zoom of FaceTime.

* IN BEWEGING *

Wandelen in het Amsterdamse Bos. Dit helpt je om weer helderheid te krijgen, zodat je weer een richting kunt bepalen of ter voorbereiding van een belangrijk gesprek of meeting.

Minimaal 1,5 uur


*DOORBRAAK *

Tijdens de doorbraak coaching werken we aan de binnenkant, zodat je buiten kan doen waar je naar verlangt. Je ontdekt jouw blokkades die je tot dusver in de weg hebben gezeten en claimt jouw feminine power. Dit leidt er toe dat jij de Leading Lady wordt. Gaat staan voor wie je bent en wat je wilt. Met zelfvertrouwen bewuste keuzes gaat maken en weer plezier hebt in je werk en
persoonlijk leven.
Dit is een traject van 7 + 1 coachingssessies  


* DOORPAKKEN *

Je weet wat je wilt, alleen durf je de stap nog niet te zetten. Je gaat ontdekken wat je tegenhoudt om het werkelijk te doen. Tijdens dit traject zal ik je supporten, aanmoedigen en daar waar nodig confronteren, zodat je met lef en zelfvertrouwen bewuste keuzes gaat maken en overgaat tot actie.
Vooraf bespreken we jouw doel
en intentie.
Dit traject bedraagt meestal minimaal een traject van vier maanden.

 

COURAGE STARTS WITH

SHOWING UP AND LETTING

OURSELVES BE SEEN

– Brene Brown –

Heb jij het lef om de eerste stap te zetten? Boek een call of
stuur een email.

Wacht niet langer en toon L.E.F. – Take the Lead, Express & Embrace yourself and Ignite your Fire

“When a woman ignites her Feminine Red Power,

she will thrive and everybody benefits”

Pin It on Pinterest

Shares